Sovellusmerkinnän lisääminen

Voit tallentaa useita tilejä samaan sovellukseen kirjautumista varten.

Lisää sovellusmerkintä Kaspersky Password Manager -ikkunassa

Jos kirjaudut sovellukseen käyttötiedoilla, joita ei ole vielä lisätty säilöön, Kaspersky Password Manager pitää niitä automaattisesti uusina käyttötietoina ja kehottaa lisäämään sovellusmerkinnän. Jos kirjaudut sovellukseen aiemmin tallennetulla kirjautumistunnuksella mutta uudella salasanalla, Kaspersky Password Manager kehottaa tallentamaan uuden salasanan aiemmin tallennettua tiliä varten.

Voit muodostaa vahvan salasanan sovelluksen tilille samalla, kun lisäät sen Kaspersky Password Manager -ikkunasta.

Muodosta vahva salasana samalla, kun lisäät sovellusmerkinnän